Nieuwsbrieven worden origineel via Mailchimp verstuurd. Na versturen verschijnen ze in gewijzigde opmaak op deze website. De originele nieuwsbrief is via deze link te bereiken.


Lancering nieuwe startpagina Slim Telefoonboek

 

Snelle navigatie

Op de startpagina is duidelijk onderscheid gemaakt tussen de onderdelen van Slim Telefoonboek. Je kunt zoeken in Zorgaanbod Jeugdhulp (d.m.v. CAP-J of hulpaanbod), je hebt een overzicht van de noodnummers en een overzicht van de wijk- en gebiedsteams.

Ook is een alfabetisch overzicht van alle zorgaanbieders toegevoegd (onder de knop “Jeugdzorg aanbieders” rechtsonder in het menu). Op deze manier heb je snel alle contactgegevens bij de hand van de regionaal gecontracteerde aanbieders in Friesland. In dit overzicht kun je filteren op locatie zodat je de aanbieder vindt die het dichtst bij jouw cliënt is.

Verder is het zoeken binnen CAP-J overzichtelijker gemaakt. De subassen worden nu getoond in een pop-up scherm. Je kunt overzichtelijker assen selecteren en aan- of uitzetten. De andere filters zijn net als voorheen goed te beheren (denk aan: leeftijd, groepsgrootte, wachtlijst, etc.).

Gebiedsteam Franekeradeel: “We gebruiken Slim Telefoonboek vaak. We zoeken codes op en bekijken het aanbod van zorgaanbieders. De web app is een zinvol instrument en naslagwerk.”

Zichtbaar

De kracht van Slim Telefoonboek is dat gebruikers verantwoordelijk zijn voor hun eigen pagina. Op deze manier is de informatie altijd actueel en ben je eigenaar van wat je deelt.   Een gebiedsteammedewerker zegt hierover: “Niet alle zorgaanbieders houden hun eigen pagina voldoende bij. De informatie is hierdoor niet altijd actueel, terwijl dit voor gebiedsteams wel heel belangrijk is.”   Ben je zorgaanbieder? Houd dan je eigen pagina actueel! En voeg je zorgaanbod zo specifiek en uitgebreid mogelijk toe. Alleen dan ben je voor verwijzers goed vindbaar, en kunnen ze cliënten naar jou doorverwijzen. Hoe je je zorgaanbod toevoegt kun je in deze nieuwsbrief lezen. Nieuw in Slim Telefoonboek is het zoeken op locatie. Vul daarom ook je locatie goed in.

Vragen

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met het team van Slim Telefoonboek:

T 058 – 233 83 88

E contact@slimtelefoonboek.nl

Slim Telefoonboek is een product van Sociaal Domein Fryslân en TOEK.

Geen Reacties

Annuleren