Wat is Slim Telefoonboek?

Slim Telefoonboek geeft een actueel en dynamisch overzicht van de gecontracteerde jeugdhulp in Friesland. Door uitgebreide zoekfuncties zie je als professional snel wat het jeugdaanbod is en hoe je collega’s kunt bereiken. Slim Telefoonboek is de vervanger van de Menukaart en is ontwikkeld in samenwerking met het werkveld.


Voor wie is Slim Telefoonboek bedoeld?

Slim Telefoonboek is bedoeld voor wijk- en gebiedsteammedewerkers zorgaanbieders, huisartsen, jeugdhulp professionals en ambtenaren.


Hoe vraag ik een gebruikers account aan voor toegang tot het Slim Telefoonboek?

Via de website slimtelefoonboek.nl kunt u zich aanmelden als gebruiker.


Hoe activeer ik mijn account?

Na ontvangst van je aanvraag wordt er een gebruikers account aangemaakt door het team Slim Telefoonboek. Via de mail ontvang je je inloggegevens en een instructie om je account te activeren.


Ik ben mijn wachtwoord kwijt of kan niet inloggen.

Via de website www.slimtelefoonboek.nl kun je via de knop ‘wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord instellen. Als dat niet lukt kun je een mail sturen aan contact@slimtelefoonboek.nl. Het team van Slim Telefoonboek kan dan samen met jou het account activeren.


Hoe kan ik mijn gegevens beheren in het Slim Telefoonboek?

Nadat je hebt ingelogd kun je via het Dashboard je contactgegevens, locatiegegevens en eventueel zorgaanbod (wanneer dat voor jou als zorgaanbieder van toepassing is) beheren en aanpassen.


Waar vind ik informatie over het Slim Telefoonboek?

Via deze site en de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Hoe kom ik in contact met het team van Slim Telefoonboek.

Voor al je vragen, suggesties en hulp bij technische problemen kun je bellen met het team van Slim Telefoonboek. We zijn te bereiken via 058-233 8388 en contact@slimtelefoonboek.nl.